lördag 20 november 2010

Vart tog lördagsmyset vägen?

IMG_6677Liam på sin roliga gungelefant!

Ikväll lagade vi hemmagjord pizza, så himla gott! Fast det värsta är att jag inte kan äta pizza utan god kebabsås, så varje gång vi ska göra det slåss Simon och jag om vem som ska stanna till på pizzerian och köpa både sås och pizzasallad. Fruktansvärt pinsamt. “Ehm, får det lov att vara något mer? Inte?” Men denna gång fick Simon göra det, tack och lov.

Liam somnade vid nio-tiden efter lite bus i barnkammaren. Han vill ju så gärna gunga på sin gungelefant innan läggdags. Men jag tror inte det är själva gungningen han gillar, utan det faktum att han kan klättra av och på utan mammas hjälp längre. Upp och ner, upp och ner, upp och ner!

Simon och jag slog oss ner i soffan efter nattningen. Tog fram lite chips och letade igenom inspelningslistan efter något bra och titta på, Nikita fick det bli. Det tog en halvtimme sen somnade Simon. Och gör fortfarande. Sicket lördagsmys!

2 kommentarer:

En pojkmammas vardag sa...

Haha, låter som en kväll här hemma ;)

svar: Så hurtig är jag inte. Och igår var promenaden inte ens speciellt lång. Har "latat" till mig lite så from imorgon ska jag återuppta min milslånga promenad ;)

Kramar

Madde sa...

Ni får prova göra egen kebabsås :) . Egen gjord pizza är så gott :) .
Vilken sötnos ni har förresten :( .


- Ja gör sån lista det är så roligt. :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam