lördag 27 november 2010

Dagens shopping

IMG_6993 Nu har vi MÅNGA paket att slå in…

Herregud vilken dag! Äntligen är vi i tryggt förvar hemma långt ifrån galna jag-ska-fram-jag-SKA-fram-människor. Att så många knäppgökar kan hamna på ett och samma ställe?

Vi var framme i Ullared några minuter i åtta och fick till vår fasa se att varuhuset hade öppnat en hel timme tidigare än vi trott, gissa om vi hade svårt att hitta parkering? När vi väl hittat kundvagnar och var på väg in fick vi dock med glädje se att det inte var någon kö in, underbart! Visst var det mycket folk i julstressen (flera julglädje-förstörare) men så länge man höll sig ifrån leksaksavdelningen gick det ganska bra faktiskt. Fast det gjorde vi förstås inte, halva nöjet är ju att fylla kundvagnen med julklappar till Liam. Utan att ens titta på prislappen! En hel del annat fick följa med hem också; ljus i alla dess former, några kuddar, ljusstakar, julpapper och snöre, underkläder till förbannelse, kroppsvård och massa mer. Jag köpte även ett par riktiga vinterskor, i en skobutik utanför Gekås, som jag aldrig tidigare unnat mig. Men Simon tyckte prompt att jag skulle ha dom, trots de 750 kronorna de kostade. Det är jag glad att han gjorde för dom är underbara! Ser nästan ut som ett par klumpiga pjäxor men dom är fodrade, vattentäta och har till och med snödubbar under. Nu slipper jag frysa och halka omkring om morgnarna när vi går till dagis!

Mamma och Liam har haft en riktigt mysig mormor-barnbarn-dag tillsammans. Dom har varit uppe på Kosta Outlet och hälsat på Idol-deltagarna, bland annat Geir och Linnéa, så honom har det inte gått någon nöd på. Han har knappt märkt att vi varit borta! Men Guuud vad jag saknat honom och det var så skönt att komma hem igen!

5 kommentarer:

tarja sa...

Kan tänka mig att det var en del människor där idag... Hujedamig, hoppas jag slipper behöva åka dit innan jul...

Veronica - mamma till tre prinsar sa...

Då har ni att göra.. ska handla alla våra klappar då vi kommit hem från resan!

En pojkmamman vardag ♥ sa...

Härlig shopping! Hoppas att man får se lite bilder på dina inköp sen också :)
Kramar

min molly sa...

Hmmm, jag som ÄLSKAR Ullared....synd att jag har så långt dit. har börjat kika in hos dig dagligen, kul att jag hittde din fina blogg. Kanske du gillar min också :-)

Anonym sa...

Wow, vilken shopping! :D

Och visst finns det att fynda, leksaker är ju perfekt på Gekås, fast det är ju där alla hänger med!
Om det inte vore så långt dit bara. Direktflyg kanske dags att starta snart?

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam