onsdag 3 november 2010

En trött mamma

IMG_5788
Mitt datageni skriver lite… en önskelista till tomten kanske?

Den här dagen har varit galet tröttsam. Jag har gått omkring som en zombie hela förmiddagen. Anledningen måste vara att Liam höll låda till klockan tre i natt. Han vaknade vid elva-tiden i gårkväll och gallskrek. En mardröm kanske? Ingen aning, men han skulle absolut inte ligga i sin säng och hade svårt för att somna om. Så han fick följa med in till vår säng där jag försökte söva honom. Men då blev ungen skitpigg istället! Pratade med våra husspöken, pekade på dom och vinkade, vinkade och vinkade. Han skulle verkligen inte sova. Efter en bra stund utan sömn fick han följa med ner istället. Han har ju lätt för att somna i “sin” hörna i soffan så jag satte på Tarzan och höll tummarna. Somnade han? Nepp. Filmen tog slut och Liam var ännu piggare. Han borde ju egentligen ha varit jättetrött efter en dag på dagis men icke. Han fick istället följa med upp igen och vi la oss i vår säng. Jag tror vi låg vakna i en timme innan han till slut somnade. Hujedamej.

Gissa om jag var trött i morse när vi skulle till dagis? När jag kom tillbaka efter lämningen och en morgoncigg hos Eve och André såg soffan otroligt inbjudande ut och jag sov som ett barn i två timmar. Ljuvligt. Hoppas han sover i natt. Hela natten.

2 kommentarer:

Linda sa...

de där nätterna är inte riliga... =/ hoppas ni har en bättre natt framför er.

Veronica - mamma till tre prinsar sa...

Ska börjas i tid med dator.. =)
Klart det är önskelista!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam