söndag 7 november 2010

Bingo Rimér

IMG_5964“Kära Agnes! Vilken fin kamera! Stor kram, din Bingo”

Simon, jag och lillebror tog en tur till Julmarknaden tidigare. Den invegs igår av Göran Persson som höll tal och tände alla de 2 miljoner juleljusen runt om hela Kosta. Vi missade ju alltihop eftersom vi var på barnfri romantisk kväll i Växjö. Julmarknaden är jättemysig men en aning liten. Jag hade gärna sett att julbordarna sträckte sig runt hela hyttgården, men det blir kanske mer och mer för varje år!

Det blev en sväng på Kosta Outlets jeansavdelning också. Simon hade hittat ett par Lee som han vill ha i tidig Fars Dag-present. Perfekt! Så slipper jag fundera på det mer. Annars är det så mycket presenter att lista ut till Simon vid den här tiden. Fars Dag i november, julafton i december och födelsedag i januari. Så nu har jag en present mindre att tänka på!

Därefter smet Simon hem för att kolla på fotboll men Adde och jag gick en sväng till. Bingo Rimér sitter ju utanför bokhandeln idag och signerar sin nya bok så vi var ju tvungna att säga hej! Jäklar vilken trevlig prick! “Men vilken proffsig kamera du har, Agnes!”. Jag tyckte ju det var lite smått pinsamt först att ta kort på en proffsfotograf men det var hur kul som helst! Han lät sin kompis ta kort på oss tillsammans också. De bilderna tänker jag dock inte visa, fyy faan som jag såg ut! Men det är i alla fall ett roligt minne precis som hans lilla hälsning i boken. När vi fått den signerad och sedan betalt den i bokhandeln gick vi mot utgången. Då hör jag Bingo ropa ”HEEEJDÅÅÅ AAGNEES!” efter oss och det ekade över hela Outleten. Haha, vilken charmpelle!

7 kommentarer:

Nina sa...

hah skön kommentar! :D

Therese sa...

Underbart!

Malin sa...

Kul! Jäkla otur att jag missade honom i Kosta. Ska juh inte dit förrän nästa helg...

tarja sa...

Det lär bli en dag att minnas... hahaha... de kan de där kändisarna :)

En pojkmammas vardag ♥ sa...

Söt Bingo! Han vill jag också träffa någon gång :)
Och jag skulle nog bra gärna vilja se bilderna på er tillsammans!! :)

svar: Jag tycker också att det var trist att Geir åkte ut, gillade han. men precis som du så är jag glad så länge Jay är kvar, haha.
Kramar

Linda sa...

haha och det var säkert inte alls pinsamt när han ropade =)

Hanna sa...

haha... han verkar störtskön bingo!! ^^
måste oxå köpa boken, har du börjar läsa än?? :P

krams

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam