tisdag 2 november 2010

Dagis igen

IMG_5724 Liam på väg hem från dagis (med ett litet stopp i Rondellen) med morbror Adde och Diesel!

Liam har äntligen varit tillbaka på dagis idag! Eftersom han var sjuk förra veckan och dom hade studiedag igår var dom snälla och frågade om han ville gå 5 timmar extra på torsdag istället. Han går ju bara 15 timmar i veckan (måndag, tisdag, onsdag) så det vore ju jättebra för hans skull. Man märkte direkt i morse att det var länge sen han var där för han var jätteledsen och ville inte alls gå in till de andra barnen. Däremot, när Adde och jag hämtade honom för en timme sedan, vägrade han istället följa med hem. Knasunge!

Han är i skrivande stund inne hos mormor. Så fort vi kom hem vände han i dörren och kutade bort till mormors dörr för att knacka på. Mm, mormor är bäst! Hon har ju så bra dunka-dunka-musik och goda pepparkakor!

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam