måndag 29 november 2010

Vår kväll

IMG_7145Älsklingen innan kvällens nattning!

Den här kvällen har gått i lugnets tecken. Vi har ätit middag, halvsovit i soffan, tittat på favoritprogrammen (Simon och jag syntes visst i rutan på Böda Camping, usch!) och bara slappat. Riktigt skönt!

Vid åtta-tiden somnade Liam och han har än så länge inte vaknat av sin elaka hosta. Eller jo, rätt som det var hörde vi honom skratta i babyvakten. Ett riktigt gapskratt som höll i sig länge och väl! Det är nog bara våra spöken som spelade honom ett spratt, för kul hade dom!

Imorgon blir det en liten sovmorgon, en timme längre än vanligt. Liam ska börja klockan tio istället för nio då jag ska på utvecklingssamtal klockan tre. Tyckte det var lite onödigt att hämta honom vid två, plöja oss hem, vända i dörren och sen gå tillbaka igen. Så det var snällt av dom att gå med på det! Längtar faktiskt till samtalet, inte bara för att jag vill höra hur min lille buse uppför sig utan också få den fina presenten. Såg nämligen vid hämtningen idag att Shanti, som precis gått på sin lille Viggos samtal, fått ett dagiskort på alla barnen. Det var jättefint och Liam var urgullig där han satt i mitten! Vill ha, vill ha, vill ha! Tänk så stor min bebis blivit, går på dagis och tar dagiskort! Och jag går på utvecklingssamtal som inte handlar om mig själv. Tiden går så sjukt fort, speciellt när man har roligt!

5 kommentarer:

Linda sa...

vad bra att det gick att ändra dagistiden. ja visst blir de stora när dagiskorten kommer =)

-fam bus- sa...

Wow! missade jag den grymt snygga headern igår tro! Här inne var de jätte fint o juligt =)

Maja hälsar tack :) kram kram

Beatrice, mamma till skrutten Robin sa...

Ja,visst var den söt :) Vi har rätt många olika djur här, fast vi bor ganska centralt. Rådjur går här mest hela tiden, älgar har vi också haft, ekorrar bor eller något på taket och iallafall 1 hare har vi sett... Nästan så man inte behöver gå på zoo ;)

bagerskan sa...

Ja, snart börjar dom första klass! Tiden går alldeles för fort, kram Karin

Sara - Thaison sa...

Imorgon ska jag på utvecklingssamtal med min lille prins. Det är alltid kul att höra hur det går för dem.

Skoj med gruppfotot. Vi brukar få en bunta "alster" som barnen gjort samt en bok med bedömning som man senare kan gå tillbak och titta i.

ps. vad juligt och fint du fått det här på bloggen ds.

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam