tisdag 30 november 2010

Liams och min kväll

IMG_7194

Filmtittande och hela magen full med clementin – det är livet det!

Liam och jag har haft en riktigt lugn kväll tillsammans. Finns ju inte så mycket att göra när det är svinkallt och mörkt ute så vi har lagat lite middag och tittat på film. Toy Story blev det idag, en av hans favoriter! Jag vet inte hur länge han satt där i sin lilla fåtölj, småflinade åt de talande leksakerna och smaskade i sig frukt. Men söt var han och kunde inte låta bli att knäppa en bild eller två (29 stycken för att vara exakt) på mitt tv-freak.

Väntar just nu på att sambon ska komma hem från sitt eftermiddagspass på fabriken. Får se vilket humör han är på, förhoppningsvis åt det glada hållet. Är jättesugen på att titta på kvällens Biggest Loser tillsammans med honom. Finalen är nära och varje avsnitt är ju så spännande! Och så behöver jag faktiskt en dos med favvisprogram, Desperate Housewives sändes ju inte ikväll och jag måste vänta en hel vecka innan det drar igång igen. Mm, stackars mig.

2 kommentarer:

Caroline-Mamma till Noah sa...

Nopp, fynda dom inne på tradera!
Så nu måste jag ut o leta imorron OM jag inte kan övertala hans mormor att köpa Villervalla setet till honom :P

Anonym sa...

Åh mysigt!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam