onsdag 24 november 2010

Fika i sött sällskap

Sara ringde i förmiddags och undrade om jag ville ses på Kosta Outlet. Självklart ville jag det! Svinkallt ute men vad gör man inte för lite fika med en god vän? Hennes sötsaker, Orlando och Veronica, var självklart med också. Så vi busade först i lekhörnan på barnklädesavdelningen innan vi gick vidare ner till Rondellen. Barnen smaskade på kakor och vi hade choklad precis överallt. Dom är ena riktiga kladdfisar, hihi!

Förhoppningsvis kommer dom förbi en runda imorgon så vi kan fortsätta leka. Och så att Liam också får vara med, han är ju ledig från dagis imorgon vilket passar alldeles utmärkt för en playdate!

VeronicaOrlando

2 kommentarer:

En pojkmammas vardag sa...

Vilka små godingar! Och mys att ha en dag med vännen din. :)
Kram

Sandra Mårtensson sa...

Svar; Vi bor också i Småland. Några mil utanför Gislaved. Har bra med snö och det har blåst. Men nu verkar de ha lugnat ner sig. Däremot så har kylan börjat krypa på!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam