lördag 13 november 2010

Huseby Julmarknad

IMG_6288Det julpyntade slottet i Huseby! På bilden är det Liam som springer
och bakom skylten, till vänster om Liam, leker pappa
Simon kurragömma!

Idag blev det ännu ett äventyr men denna gång till Växjö! Stannade först till och kikade på nya Grand Samarkand, galet stort och massa roliga butiker som har öppnat och snart ska öppna! Någon direkt shopping blev det väl inte, bara en mascara till mig och en gosig vintermössa till Liam på H&M.

Därefter begav vi oss mot Huseby där deras årliga julmarknad håller till. Så mysigt! Liten by med massor av utställare, ljusslingor och julglädje! Det enda minuset är väl att det är så satans-in-i-helvete mycket folk. Men vi lyckades armbåga oss fram och plöja oss igenom hela marknaden någorlunda smärtfritt! Lite gottinamnam fick följa med hem också; chokladfudge, polkagrisar, julkorvar, enbärsmust, ostkaka och lite kryddor. Mumma!

2 kommentarer:

bagerskan sa...

Där hade jag och maken vår bröllopsfest, så mysigt!!
Kram Karin

Fröken M sa...

Tusen tack ! det är som julafton varje dag här hemma när paketen börjar trilla in och jag och viggo får en massa fina saker :)
Ha en toppen dag !
Kramar

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam