söndag 14 november 2010

Fars Dag-middag hos gammelmorfar

Först ut blev det en tur till min farbror Vigo utanför Lessebo där pappa var, dom hade visst varit på älgjakt idag. Fars Dag-presenten till honom var så fantasilös som en paradis-ask, lite annat godis och 1 miljon i form av trisslotter för 200 riksdaler. Det var väldigt kul att träffa farbror också, har inte setts på år och dar. Guuud vad jag vill ärva hans hus sen. Det är så fint! Som ett slott precis vid sjön med båthus, garage, gäststugor och fan och hans moster. Helt underbart!

Vid tre-tiden var vi framme hos Liams gammelmorfar och bonusgammelmormor i Skruv. Där blev vi bjudna på middag och massor med efterrätt! Har aldrig sett Liam äta så mycket sött förut, blev både chokladgodis, blåbärsglass och kladdkaka för hans del. Men som tur väl var så har mina små bonuskusiner – Martina, Jesper och Jakub – hållit igång honom med en massa bus och tjiv under hela kvällen. Han har haft jätteroligt, det märks, för nu ligger han och halvsover i soffan!

Liam klättrar i trappen.Syskonen Jesper och Martina gooosar!Mmm, banan är gott!

4 kommentarer:

tarja sa...

Vad mysigt med massa firande. Här har vi inte firat idag, Sambo kommer hem mellan åtta och halv nio. Kan ju inte fira när barnen sover ;)

-fam bus- sa...

Hej!

Hihi kul att du kikat igenom sen Maja kom till oss :)
Hehehe, många verkar bli lite bebissugna. Och de förstår jag, så underbart mysigt med en liten knodd! Hihi

Jaaa... Att bli snittad igen har verkligen fått sina små bekymmer. Men men, de är bara för några veckor till. -Snart kan jag busa o bära runt som vanligt :)

Kram kram o hoppas ni får en bra start på veckan!

En pojkmammas vardag sa...

Vilken mysig dag ni haft! Och hoppas att din pappa vann något på skraplotterna :)
Kram

Christin sa...

Härliga bilder =) även vi firade hos gammelmorfar =)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam