fredag 5 november 2010

Inför fredagsmyset

IMG_5896
Nalle Puh-freaket ger mamma en lugn stund…

Det har varit full rulle hela dagen. Vi tog en sväng till Nybro i förmiddags där det vankades snabblunch på Sibylla och storhandling på Kvantum. Hatar att storhandla. De där fem-sex kassarna gick på över femtonhundra spänn och kvittot var femtioelva meter långt. Tomt i plånboken men frysen är i alla fall full!

Nu är det inte lika full rulle, riktigt lugnt och skönt. Liam tittar på Nalle Puh, disken är diskad, Simon och Tobias har gått en sväng till Kosta Outlet och matförberedelserna är så gott som färdiga. Ikväll blir det planka med fläskfilé, champinjonsås och potatismos. Sen har Tobias köpt med sig god efterrätt. Hemlig dock. Än så länge i alla fall. En liten tjuvkik kanske man får ta?

1 kommentarer:

tarja sa...

Vad mysigt han ligger i soffan. Lät som om ni kommer få en toppen fredagkväll :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam