måndag 13 december 2010

Zzz…Zzzz…

IMG_7784Mormor och min sure lille tomte sover sött…

Liam har varit en riktig grinolle under nästan hela eftermiddagen. Det började väl med att jag skulle försöka ta julkort, men han körde stenhårt på “våga vägra tomteluva” även denna gång. Sen var det dags att äta middag, det vägrade han också, sen rullade det bara på. Han blev argare och argare, grinigare och grinigare… Det är så svårt att veta vad han vill när han inte kan säga det rätt ut. Han gnyr och pekar men man fattar ju inte vad det är som är fel. Till slut somnade han i mormors famn i soffan, mormor likaså. Inte så bra att somna redan vid sex på kvällen (han brukar lägga sig vid åtta) men jag ska inte klaga, min huvudvärk har lugnat sig och det är skönt med lite tystnad. Faktiskt. Och nog var han trött alltid, min lille tomtenisse!

3 kommentarer:

En pojkmammas vardag sa...

Vilken söt bild på Liam och hans mormor. Och är det "våga-vägra-vara-med-på-julkort" år i år?
Edvin fick jag både hota och muta för att få med...och det i spiderman tröja och tomteluva ;)
Kramar

tarja sa...

Vilket sött kort. Skönt att läsa att det inte bara är mina är mina barn som har våga vägra dagar...

Nina sa...

hihi mysig bild :D

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam