tisdag 28 december 2010

Tisdagsmys

IMG_8570Kvällens mysmiddag!

Det är ju farligt när hela familjen är julledig – man blir så jäkla lat! Idag har vi knappt gjort någonting, förutom vanliga vardagsmåsten. Så imorgon ska vi hitta på något. Vad som helst egentligen, bara man kommer ut lite!

Kvällen går i mysets tecken. Vi har ätit en jättegod middag; fläskfilé, klyftpotatis, champinjonsås och sallad. Liam somnade för en halvtimme sedan och så fort sambon tittat klart på Sporten ska vi titta på film och mysa lite till! Spelade in Robin Hood: Prince of Thieves i veckan så den ska vi kika på. Sen har vi också The Backup Plan och min julklapp Eclipse som också väntar på att bli sedda. Får väl kanske ta onsdagsmys imorgon också?

1 kommentarer:

tarja sa...

Klart ni kan ha onsdagsmys :).

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam