söndag 12 december 2010

Kosta Outlet

IMG_7740Liam i vagnen!

Det blev en liten tur till Prisstopp på Kosta Outlet denna soliga söndagseftermiddag. Handlade på oss lite fågelmat och annat bra-att-ha. Hittade även två stycken snygga korgar som vi ska fylla med en massa smått och gott och ge till min mormor, bonusmorfar, morfar och bonusmormor i julklapp!
Liam verkade ha långtråkigt under shoppingturen och somnade som en stock i vagnen. Det är ovanligt att han gör det så vi blev jätteförvånade. Men antagligen var han väldigt trött och nu när vi kom hem fortsatte han tuppluren i sin säng.

2 kommentarer:

Life Of An Angel sa...

Härligt när de somnar istället för att gnälla när de blir uttråkade. Hur har du gjort för att kunna få så stora bilder i bloggen? Hittade äntligen hur jag får en bredare inläggskolumn men han inte hitta vart jag justerar storleken på bilderna (mer än att välja stor vid uppladdningen)

Veronica - mamma till tre prinsar sa...

En sån underbar mössa han har =)
Hoppas ni haft en bra tredje advent!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam