torsdag 16 december 2010

Liams och min dag

IMG_8002Liam smakar på godisbiten från dagens lucka!

Förmiddagen ägnade jag åt att umgås med min fina sambo och vår tokiga son. Det var omöjligt att jobba med en liten gaphals som skulle ha uppmärksamhet så fick skjuta upp det lite. Men när Simon åkte till jobbet vid tolv lugnade Liam ner sig ett par kilo. Han satt tyst och snällt och tittade på favoritprogrammen och underhöll sig själv ett par timmar, så jag hann jobba en hel del. Det gick mycket bättre med säljandet idag och jag skuttar fortfarande runt på rosa små moln!

Liam är i full gång här nu. Han har precis fått öppna lucka 16 i sin chokladkalender, kanske blev det en smärre sockerkick? Man kan ju undra, så mycket bus och spring som han har i benen! Vi ska strax äta lite middag och sen blir det mys i soffan. Har ju knappt hunnit umgås med honom idag även om han varit hemma från dagis. Gos, lugn och ro på schemat alltså!

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam