söndag 26 december 2010

Förfest och Glasbaren

Igår var det rajtantajtan som gällde och jag måste erkänna att jag hade riktigt roligt! Var ju så rädd att jag skulle behöva vakna upp idag med samma ångest som förra annandagen. Men icke! Jag mår faktiskt jäkligt bra, nada ångest, nada minnesluckor och nada huvudvärk.

Vid halv åtta var vi inne hos morsan på förfest och det ramlade in massa roligt och löst folk! Oftast är det ju faktiskt så att förfesterna är roligast och det tycker jag vi hade bland gamla minnen, spritångor, tobaksrök och brinnande filtar (Pyroman-Nina var i farten). Glasbaren, som var målet med kvällen, var också kul såklart. Massa folk att prata skit med, tvångsdans med min fina Evelina på scenen och en och annan tequila gick väl ner också!

Nina och EveAdde och EvaMilla och SandraOla och JonneEve, Adde och NinaAndré, Ola och EveEva och mammaPeter och AddeJag. Usch...André och EveAdde och AndréJonne, Helena och Peter

4 kommentarer:

Veronica - mamma till tre prinsar sa...

Ni verkar ha haft det toppen =)

-fam bus- sa...

Finns du med på bild? Jag kommer inte ihåg hur du ser ut :)

Ser ut som ni haft det skoj iaf! Kram kram

Anonym sa...

Wow, ser verkligen ut som att ni hade f e s t! Jag skulle nog behöva mig en sån själv också inom kort!
God Fortsättning på er! Ser att Liam fått rejält med fina klappar!

Beatrice, mamma till skrutten Robin sa...

Är du med på någon bild? :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam