torsdag 23 december 2010

“Lilla Julafton” och Uppesittarkväll

IMG_8325Liam öppnar julklappar!

Jädrar i helsike vilken dag det varit! Full rulle från morgon till kväll och vi har hunnit förbereda det mesta. Julskinkan är kokt, det är städat, julgodiset är färdigt, bordet är dukat och allt är i sin ordning. Så härligt! Blir kanske inte så stressat i morgonförmiddag trots allt. Då ska sambon ta med Liam till gammelfarmor Sally i Emmaboda på jullunch som är en tradition. Jag ska dock stanna hemma och göra det sista tillsammans med mamma innan gästerna kommer vid två. Snart julafton!

Tobias kom hit vid fem. Det har väl blivit en liten tradition nu att vi ses dan före dopparedan och har uppesittarkväll med pizza och Bingo Lotto. Det blir som “lilla julafton” också, då Liam får öppna ett par paket. Av sin mormor fick han fyra roliga småbilar att brumma runt med och av Tobias fick han roligt Duplo!

1 kommentarer:

Tina sa...

Roligt med klappar redan dagen före ;)
Tjejjan fick sin efterlängtade julklapp i början av veckan, hon kunde inte vänta tills imorgon *ler*

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam