onsdag 22 december 2010

Brrrrrr…

IMG_8296Diesel busar i snön denna kalla morgon!

Sen vi fick en ny pall med pellets från ett nytt märke har vår kamin strejkat rejält. På dagarna går det finfint men på nätterna stängs den av stup i ett. Så när vi steg upp idag var det svinkallt, både Simon och jag var hostiga och förkylda. Som tur väl är har Liam ett eget element på sitt rum så där var det varmt och gott i alla fall.

Hur många minus är det här i Kosta idag egentligen? –25°C? Något åt det hållet i alla fall för fyyyy faaaan, har aldrig varit med om nåt liknande. Men sambon var snäll mot mig idag och lät mig stanna hemma medans han och Liam rullade till dagis. Jag har ju varken thermobyxor eller en riktig vintermössa så jag hade nog frusit halvt ihjäl. Hujedamej!

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam