fredag 31 december 2010

Uppesittarkväll

IMG_8779Mammas hjärta vid kvällens nattning – undrar vad han har i kikaren?

För mycket av det goda? Livsfarligt att vara julledig, som sagt. Det är bara massa mys här hemma vareviga kväll med en massa gott, men man får väl passa på! Som ikväll, då blev vi bortskämda med middag som min lillebror lagat; lövbiff, klyftpotatis och hemmagjord bearnaisesås. Supergott! Det är inte ofta, men ibland händer det faktiskt att vi har nytta av vår privata kock som bor under samma tak. Han får mer än gärna laga mat varenda dag!

Eftersom jag gick och vann två stycken miljonbingolotter förra helgen så fick det bli uppesittarkväll. Inte vann vi något inte, så istället förflyttade vi oss till matsalsbordet för att dra en spader. Vi fick även sällskap av mamma och piiiiiiiiiiiiiip (vill inte få skit av min kärlekskranka mamma imorgon så jag låter bli att skriva namnet på hennes loverboy, fast hela Kosta har väl kanske redan förstått vem det är?) och vi hade väldigt trevligt! Spelade av varandra pengarna, snackade skit och käkade på tok för mycket godis. Men trevligt var det!

1 kommentarer:

En pojkmammas vardag sa...

Här hemma har det kalasats alldeles för mycket med ... måste försöka "avgifta" sig nu när sockerberoendet slagit till, haha!

GOTT NYTT ÅR ♥
Kramar

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam