lördag 25 december 2010

Juldagen

Liam är hos gammelmormor och Arne, han ska sova där i natt. Lämnade honom vid två-tiden och han var så lycklig! Han älskar att vara där och bli bortskämd. När vi skulle gå vinkade han glatt och gav Simon och mig en varsin puss – gullunge!

Efteråt begav vi oss mot Växjö. Media Markt hade 20% på allt så vi tänkte fynda en Panasonic 40” LCD för sjuttonhundranånting. Vi har ju fått för oss att skaffa en tv till sovrummet nämligen. Fanns det några kvar då? Nopp, dom var slut innan lunch. Kanske inte så konstigt då det var fullkomligt kaos. Parkeringarna var överfulla och jag har aldrig sett så mycket folk på samma ställe. Ja, förutom i Ullared då. Så det blev ingen tv den här gången. Men vi fick med oss lite fotopapper och ett par filmer hem i alla fall!

Nu sitter jag och väntar på att sambon ska bli färdig för strax ska vi in till grannen på förfest. Sedan Liam kom till världen dricker jag max en gång om året och det brukar infalla på just juldagen. Och så har jag lovat min fina Evelina en utekväll också och det löftet måste jag hålla. Så det här ska bli mycket intressant. Jag som fortfarande har ångest sedan förra juldagen! Skål!

1 kommentarer:

Miss M sa...

Vi var själva på Elgiganten igår och skulle fynda TV till sovrummet, men alla billiga och bra var såklart slut! Suck! Men, men an kan inte få allt! Ni verkar haft en underbar jul iaf =)
God Fortsättning! Kram Malin

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam