fredag 24 december 2010

Julafton

Vi har haft en jättefin och minnesvärd julafton! Mellan två och tre ramlade gästerna in och vi började med att dricka glögg och titta på Kalle Anka innan det var dags för det stora julbordet. Mat för ett helt kompani. Helt galet men det var supergott!

Klockan sex knackade det på dörren och in kommer ingen mindre än självaste tomten! Liam var lite rädd till en början, ville inte gärna komma nära honom. Men han tittade med stora ögon och undrade vad det var för en konstig varelse med röda kläder och skägg. Han ändrade dock sin uppfattning ganska snabbt när han insåg att tomten egentligen var väldigt snäll och gav honom julklapp efter julklapp. Varje gång tomten tog ett paket under granen sprang Liam fram, sträckte ut armarna och sa “tack!” Och han blev lika glad varje gång han fick springa fram och hämta ett och öppna!

Efter julklappsöppningen blev det kaffe med ris a la malta, julgodis och kakor. Man var ju fortfarande proppmätt efter julbordet men lite ris a la malta var jag ju tvungen att ta i jakten på mandeln! Dock ingen vinst detta år, men kanske nästa?

Innan gästerna begav sig hemåt tittade vi lite på tv. Bland annat Tomten, den gamla julsagan från 1941, och Svensson Svensson. Det var riktigt skönt att bara sitta och ta det lugnt och småprata lite. Det hade ju trots allt varit en lång dag!

IMG_8331IMG_8349IMG_8351IMG_8368IMG_8359IMG_8354IMG_8389IMG_8376IMG_8382IMG_8398

1 kommentarer:

Nina sa...

tack snälla du. ser ut som om ni hade det toppen ni med =) va härligt!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam