onsdag 1 december 2010

Liams chokladkalender

IMG_7210Choooklaaad, det är grejer det!

Förra året fick alla barnbarnsbarnen chokladkalendrar av min morfar och hans fru. Men Liam var ju lite liten då så han har snällt fått vänta till i år istället. Köpte en fin chokladkalender till honom när vi var i Ullared i helgen och han har precis fått öppna sin första lucka! Lät honom titta på kalendern innan och han verkade först tro att det var en bok och försökte förgäves öppna den på sidan. Sen letade vi upp lucka ett och han bara tittade på chokladbiten som låg därinne innan han började peta och försöka få ut den. Åh, så god chokladbiten var! Efteråt skummade han igenom kalendern igen i jakt på fler chokladbitar men när han inte hittade några tog han tag i den och skakade om den riktigt ordentligt. För inte kunde det väl bara vara en  chokladbit i den stora asken?

5 kommentarer:

tarja sa...

Hihi, jag lurade P om att hon inte skulle få någon i år, och sen tog jag fram den och jisses vad hon blev glad!

Carolina sa...

GRATTIS - ta en kik i min blogg! ;-) kram

Nina sa...

hihi så söt han är. hade inte tänkt att köpa en kalender åt theo.. men så ringde grannen på å gav honom en.. han höll oxå på med den som en bok. så hjälpte vi honom med luckan och så satt han å käka chokladen. gick fort det :P haha.

se hur glad han blir då han får en till imorrn :P

Annika - familjebloggen med tävlingar och julkalender sa...

Åh, de är så söta! :) Här hemma har alla tre en varsin chokladkalender. Rasmus är väl lite i minsta laget kanske, han är ju bara ett år (om två veckor), men en liten chokladbit skadar nog sällan. Han blir desto mer ledsen om de äldre får o inte han - det har vi redan fått erfara.
Men ja... de stora visste ju vad det handlade om, medans Rasmus tog sin chokladbit och den räckte faktiskt längre än vad 3-4 majskrokar brukar göra :) Det syntes verkligen hur han njöt av den :-D

Kram

min molly sa...

Hahahha.....ramlade chokladen då ut ur sina formar, det brukar de ju göra ibland.

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam