tisdag 14 december 2010

Lucia på dagis

Klockan halv sex var det dags för lucia på Liams dagis, hans allra första luciatåg! Det gick ganska bra till en början då han höll dagisfröken i handen och sen var i hennes famn. Men när han fick syn på oss där vi stod och fotade blev han jätteledsen och skulle absolut inte gå mer luciatåg. Så han fick vara hos oss istället och titta på när alla barnen sjöng julsånger.
Efteråt bjöds det på luciafika och alla barnen lekte! Liam åt både pepparkakor, lussebullar och drack saft så sockerkicken fick honom på riktigt glatt humör! Det var knappt han ville följa med hem igen!

IMG_7876  IMG_7920 IMG_7922  IMG_7984IMG_7847IMG_7951

9 kommentarer:

tarja sa...

OJ! Vad tidigt det var för lussefirande!

Elisabeth sa...

Men åhh, sista bilden är han ju för söt på. Ser verkligen busig ut :)

Maria sa...

Vilken super fin blogg du har ;)

Caroline-Mamma till Noah sa...

Mysigt =)
Sicken liten söt nisse ni har!

Kram

Mrsfunky sa...

Vad söt han är din lille kille! Vilket litet charmtroll och han passade bra som tomte.
Det är så mysigt att få vara med och fira lucia på dagis, dem är så söta.
Önskar dig en bra dag!
Kramar

tarja sa...

Sv: Jag menade att det var tidigt på morgonen. klockan sju hade var det lussefirande på Ps dagis i fredags och det tyckte jag var tidigt på morgonen ;)

Jennie sa...

vilken liten sötnos! Mysigt med lussefirande på dagis. Min lilla tjej går också på dagis och lussade i Måndags. Hon bara skulle åla sig ur fröken knä och dansa när dom andra barnen sjöng. Dom är så charmiga ibland ;) Kram

MADELEINE sa...

Men guuud så söt <3

Madde sa...

Får ni lägga ut bilder på hela förskolan?
Jag menar i sthlm får man absolut INTE göra det. Det är emot sekretesslagen om man inte har fått oki från alla föräldrar. På Williams luciatåg fick man inte ens ta kort alls, endast på sina egna barn efteråt men absolut inte när alla var samlade.

Kram.

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam