lördag 18 december 2010

Glögg och klappar

IMG_8097Liam smaskar på pepparkakor, russin och saft i Glöggbaren!

Vi tjuvstartade med lite julmat till lunch idag! Bjöd in Liams mormor och så smaskade vi på prinskorvar, köttbullar, minikroppkakor och kokt ägg med räkor, majonäs och dill. Jättegott och Liam var helt frälst i prinskorvarna. Jäklar, vad han åt!

Efter lunchen tog vi en promenad till Kosta Outlet där de (förhoppningsvis) näst sista julklapparna inhandlades. Det blev också ett litet stopp i Glöggbaren där Emelie jobbade idag. Hon bjöd Liam på massa smaskigt så han hade fullt upp medans pappa Simon och mormor provade den nya Blossa-glöggen. Jag har ju inte lärt mig att dricka det än men jag älskar den juliga doften!

1 kommentarer:

Unknown sa...

Låter som en trevlig dag! Jag tycker glögg smakar mest som varm saft och det gillar jag :)

Kika gärna in i min blogg om du vill, säljer just nu ut hela min visningskollektion av Wild Mangos höstkollektion! :) Vet inte om det var okej att skriva här, men det är ju inte direkt en tävling.

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam