söndag 19 december 2010

Den traditionella julgodiskvällen

Ikväll har vi varit hos Liams farmor i Nybro och gjort julgodis, det är något vi gör varje år. Det blev en massa marsipanfigurer i alla möjliga färger och storlekar. Liam hjälpte till på sitt egna lilla vis också förstås, han smaskade (med hela ansiktet) både på marsipanen och de goda tillbehören; nötter, russin och choklad!

Efteråt bjöd svärmor på exotisk bricka med potatissallad. Inte bara superdupergott utan också en väldigt spännande måltid. Varför? Jo, jag höll på att elda ner hela huset med hjälp av hela bordet fullt med ljus och en servett. Men jag räddade heroiskt situationen genom att först försöka släcka elden genom att blåsa på den flammande servetten (Obs! Ingen bra idé) och skrika “Vad ska jag göra? Vad fan ska jag göra?!” Jäklar, vilket hjärnsläpp jag fick. Men ett maratonlopp ut i köket och fler liter vatten senare var faran utom räckhåll. Vi överlevde, haha!

IMG_8136IMG_8153IMG_8144IMG_8137

3 kommentarer:

Veronica - mamma till tre prinsar sa...

Någon måste ju provsmaka

En pojkmammas vardag sa...

vilka fina marsipangodisar ni gjort!
Otäckt med servetten och ljuset...tur att det slutade lyckligt. Minns en jul då mammas hår tog eld. Hennes tanke var att kväva elden på mig. jag fick hjärnsläpp och sprang åt andra håller ;) Tur att min storebror reagerade , släckte elden med handen och det hela slutade bra (det märktes inte ens på mammas tjocka hårsvall att det brunnit)
kramar

-fam bus- sa...

hihi va go han ser ut med choklad runt munnen :)
Mysigt pyssel!

Kram kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam