torsdag 2 december 2010

Fika med Shanti och Thessan

Vid halv tio idag mötte Liam och jag upp Thessan, Tompas nya goa sambo, vid Kosta Outlet. Det var apkallt ute! Men nog kom vi fram till Shanti och hennes barn, Viggo och Tristan, någorlunda helskinnade till slut. Hon bjöd på gott fika och jag hade med lite lussebullar. Liam och Viggo lekte ihop. Även om Liam är lite osocial och jag-vill-vara-för-mig-själv så funkade det faktiskt ganska bra! Vi hade i alla fall jättetrevligt och det är kul om barnen kan umgås lite utanför dagis också. Det var bara Alex, Thessans lille son, som saknade då han var på dagis men det får vi ta igen en annan dag!

Liam somnade som en stock när vi kom hem, ligger i skrivande stund och trynar i soffan med sina gosedjur. Ska faktiskt krypa ner en stund jag också innan vi ska laga lite mat. Mys!

Shantis äldste son; ViggoMin gottegris; LiamShantis yngsta son; Tristan

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam