torsdag 30 december 2010

Utebus och tandläkaren

Nog blev det lite bus i snön även idag! Liam tycker ju det är så roligt att kasta snöbollar, åka pulka och skutta omkring. Det var knappt att vi fick in honom i värmen igen, han skulle bara fortsätta bestiga vår lilla pulkabacke och busa!

Simon och jag har precis kommit hem från Lessebo. Mormor och morbror passade Liam under tiden vi var iväg. Jag hade en tid hos tandläkaren vid tio i fyra. En kvart, 350 spänn och dåliga nyheter senare var jag färdig. Jag har aldrig haft problem med mina tänder (max 3 hål) men idag önskade jag att ett hål var mitt problem. Istället skickade dom en remiss till en specialist i Växjö som ska hjälpa mig att förhindra min tandlossning. Tandlossning? Jag är 23 år! Tandläkaren sa att det är genetiskt och inte har med min rökning att göra. Så jag kan inte göra mer än att skicka tackkort till mina föräldrar och hoppas på det bästa!

Efter tandläkaren mötte jag upp Simon i affären. Allt inför morgondagen är nu handlat och jag ser fram emot nyårsafton! Massa god mat och trevligt sällskap – det kan ju inte bli bättre!

IMG_8733IMG_8739IMG_8754IMG_8700IMG_8714IMG_8717

4 kommentarer:

Johanna sa...

Hej!
Läste att du fått domen tandlossning av din tandläkare. Fick jag också när jag var i din ålder. Har heller aldrig haft några som helst problem. Fick skölja mina tänder med en äcklig vätska istället för att borsta och efter det var hotet borta. Sedan dess har det aldrig varit några problem med mina tänder.(7 år nu)
Hoppas det löser sig med dina tänder =)
Du har dessutom en härlig blogg =)

Carita sa...

Härligt det såg ut :)

Tänkte säga att jag har fått mitt pris från Paxlux nu, nallen :) Tack så mkt för bra tävling :D

Gott nytt år!

Sandra Mårtensson sa...

Åh, fy :/ Jag ska ta till tandläkaren i januari och lär också få dåliga besked.

Tina sa...

Usch det var inga roliga besked :(
Hoppas det löser sej till det bästa :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam