måndag 6 december 2010

I väntan…

…på att pappa Simon ska komma hem från jobbet och gymmet roar Liam och jag oss med diverse lek och bus. Vi har precis “läst ut” två av hans favoritböcker. Den ena, som är fylld med siffror, gillar han skarpt. Men det är inte äpplena, träden, stjärnorna eller de andra sakerna som räknas upp i boken som är roliga utan själva siffrorna. Han pekar på varenda en och vill att jag ska räkna åt honom. Fortsätter hans intresse kommer han nog bli en hejare på räkning snart!

Den andra boken, som visar alla sorters djur, gillar han också jättemycket. Där ska det också pekas och jag ska berätta vad det är för djur. Han har, med hjälp av den boken, lärt sig att säga “giiis” som såklart betyder gris. “Disse” säger han också allt som ofta och det betyder för honom vovve eftersom vår hund heter Diesel. Några andra djurarter har han ännu inte lärt sig. Istället låter det mest; Titta! Där! Åååååh! Titta där! som är hans favoritord/meningar just nu. Men det går framåt i alla fall!

IMG_7527IMG_7540IMG_7504

2 kommentarer:

En pojkmammas vardag ♥ sa...

Kanske Liam är en blivande liten matematiker? :)

du har fått en award inne hos mig :)
KRAM!

fam bus sa...

tänk att de väntar o blir så glada varje gång pappa kommer hem :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam