tisdag 14 december 2010

Host, host…

IMG_7823 Liam äter middag. Eller snarare leker?

Idag sov jag till klockan halv två. Det ni! Men jag hade faktiskt en bra anledning. Min förbaskade rethosta håller i sig och nätterna är hemska. Vid tre i natt var jag duktigt trött på att hosta och halvt kräkas varje gång så jag förflyttade mig ner till vardagsrummet. Ville ju såklart inte väcka mina pojkar så tyckte det var bäst. Där låg jag nerbäddad och kollade på film tills imorse. Har ingen aning om när jag somnade men det kan inte ha varit innan fem. Vilken tur att Simon jobbar eftermiddag denna veckan så att han kunde ta Liam till dagis. Jag hade aldrig klarat det själv. Hoppas jag blir frisk snart. Förra veckan var det feber och halsont som istället gått över till rethosta och nästäppa denna veckan. Att man inte kan få allt på samma gång under två-tre dagar och sen är man frisk?

Vi har precis ätit middag och om en halvtimme ska vi bege oss till dagis där Liam ska gå luciatåg för första gången! Ska bli jättemysigt. Undrar bara om han tänker ha på sig sin tomteluva idag?

1 kommentarer:

alexandra mamma till tove sa...

här har vi en tvärt om problem med tove hon vägrar ta av sig allt som liknar mössor... hon älskar dem...

hoppas du blir frisk snart.. .aldrig kul att vara sjuk

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam