måndag 27 december 2010

Strax mot Växjö

IMG_8512 Liamfisen myser i soffan!

Liam har precis fått i sig lite kvällsmat. Nu när hela familjen är julledig får han vara uppe lite längre om kvällarna och ta sovmorgon med oss. Min lille morgontröttis är ju inte helt omöjlig när det gäller det!

Nu ska strax jag och lillebror bege oss mot Växjö för att lämna honom inför hans jobbdag imorgon. Ska även hämta hem min sambo som vid det här laget borde vara en aning rund under fötterna. Han är på Harry’s ikväll med en massa andra Arsenal-fans, dricker öl, äter middag, snackar skit och har frågesporter. Kul för honom att träffa lite andra fotbollsnördar och jag hoppas han har haft roligt! Mamma ska natta Liam och passa honom medans vi är iväg!

2 kommentarer:

MAMMAFIA sa...

Det var ett tag sedan jag tittade in! Har haft fullt upp med julen. Men kul att läsa om era klappar och festen :) Kram på dig!

Tova sa...

Hihi, lika söt som vanligt!
Och kul för sambon att få roa sig lite, hehe, min är också fotbollsfreak så han skulle nog gilla det med :P
Kram och god fortsättning!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam