tisdag 7 december 2010

Award

Jag har fått en jättefin award från En pojkmammas vardag och Ella!

Sju sanningar om mig:
♥ Jag har scenskräck – den värsta sorten! Jag stammade mig mer eller mindre igenom allt vad högläsning hette i skolan.
♥ Jag har jobbat på Tarotlinje som häxa, sierska, spåkvinna, you name it.
♥ Jag har världens dåligaste självförtroende. Så där, nu har jag sagt det. Nu kanske ni förstår varför jag aldrig lägger upp några bilder på mig själv i bloggen? Eller jo, det finns ett par stycken. Men vart säger jag inte!
♥ Jag var lesbisk under två veckor i tonåren. Håhåjaja!
♥ När jag blir stor vill jag bli författare, fotograf, webbdesigner, starta ett barnklädesmärke, bli ägare till ett 50-tals inspirerat café, starta en egen barnklädesbutik och så vill jag bli florist! Däremellan ska det födas barn också såklart!
♥ Till min sambos förtret kan jag rapa hela alfabetet! Inte uppskattat det minsta!
♥ Jag har aldrig haft någon stake (missförstå mig rätt) i mig, inte förrän jag fick barn. Nu vägrar jag låta någon sätta sig på mig. Varför skulle jag det? Jag är trött på att bli nerstampad och det har jag visat genom att säga upp vänskapen med en person som jag umgåtts med sen mellanstadiet. Hon kommer aldrig mer göra mig eller mina nära och kära illa igen.

Jag skickar denna Award vidare till:
Sandra, Tina, Natali, Miss M, Alfvan, Beatrice och Angelica!

14 kommentarer:

Beatrice, mamma till skrutten Robin sa...

Åhh tack :)
Nu ska jag knåpa ihop lite sanningar då :)

Miss M sa...

Tack för awarden =) ska ta tag i den ikväll! Vilka underbara sanningar, den där med att rapa Alfabetet älskar jag, och är ärligt talat avis! Fast mina "Gravarbetarrap går minsann inte av för hackor heller;) ;) Delar precis som dig erfarenheten att ha sagt upp bekantskapen med ngn som ständigt trampat på mig, en dag fick jag bara nog, "gjorde slut" och vilken befrielse =)

Kram till dig!

En pojkmammas vardag ♥ sa...

Roligt att läsa dina sanningar! Och det där med att stamma sig genom högläsning på skolan har jag också gjort...trots att jag annars är noll blyg ;)
Kramar

Life Of An Angel sa...

Åh tack tack :-) Vad roligt!!

Amanda sa...

haha...vilka roliga sanningar du kommit på! Det visste jag minsann inte om dig! ;)
Kram

Beatrice, mamma till skrutten Robin sa...

Nu kan du kika på mina sanningar ;)

Anonym sa...

Ska du bli författare får du nog slipa på svenskan. Det heter inte "dåligaste"! Det heter "sämsta"...

Agnes sa...

ANONYM:
Jag har bloggat i över två år och först nu tittar en språkpolis fram. Det kanske är ett gott tecken?

Istället för att kika in och lämna en tråkig och anonym kommentar nästa gång, vad sägs om att komma med en positiv? "Vad roligt att du har stora drömmar!" är ett förslag! Har du tiden att syna mina meningar efter små stavfel har du nog även tid över att slipa på en trevligare variant.

Anonym sa...

Tycker du är grym Agnes! Coolt att våga bryta med en vän som man känt länge. Läser ofta din blogg och är impad, du verkar vara en skön tjej.

Kram, grannen i snöhögen till vänster.

Agnes sa...

"Grannen i snöhögen till vänster":
Nu har jag lite att fundera på, vem kan denna grannen i snöhögen vara? Nu är jag nyfiken :)
Den enda jag kan tänka mig som använder "grym", "impad" och "cool" är Peter! Har jag rätt? Haha :)

Anonym sa...

Du är en strong tjej Agnes, stå på dig! Dåliga vänner som hackar ner på andra är inget att ha och varför sig tro att alla är avundsjuka? HA HA säger jag bara! Jag har själv gjort slut med en vän som du vet, och aldrig mått bättre. Falska människor är inget att ha, kanske bara tar ett 20-tal år till innan de begriper!! Kraaaam Din "Agnes mamma"!!!

Agnes sa...

"Grannen i snöhögen till vänster":
Nej, vänta lite nu. Det kan ju inte alls vara Peter som kommenterat för han skriver ju så konstigt med massa förkortningar. Vem kan det då vara? Jag är ju så nyfiken :) Kanske Helena? Eller Erika? Hjälp mig!

Tina sa...

Tack så mkt :)
Du får ta dej en titt på mina sanningar :)
Kram

Ella sa...

så trevligt med awarder... =)

jag har aldrig varit särskilt rädd när det gäller högläsning... men däremot, jag var en riktig teaterapa när jag var mindre... men jisses vad nervös jag var jämt... hade ingen som helst koll på vad jag skulle säga... haha... vi var ett gäng i klassen som satte upp en teater ett år när jag gick i mellanstadiet... kul... =) jag spelade mamman med tre barn: Clara, Färdiga & Gå... intressant att man kan ha sån fantasi... =p

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam