torsdag 9 december 2010

Full rulle

Det har varit full rulle hela dagen och folk har avlöst varandra känns det som. Efter att Therese och Alex gått hem kom min mormor och bonusmorfar till mamma så Liam och jag blev inbjudna på ännu mera fika. Trots en halv butterkaka, pepparkakor och chokladkex fick Liam ner lite till, bland annat en bulle eller två och mjuk pepparkaka. Vilken liten gottegris man har, va?

När mormor och bonusmorfar åkt kom min pappa och hälsade på. Han hade hela släpet fullt med pellets till vår kamin så vi hjälptes åt att bära in allt. Ger mig fan på att det var ett helt ton på det där släpet, aj aj min stackars rygg. Precis när vi blivit färdiga kom Simon hem från jobbet (mycket lägligt, så slapp ju han att bära) och då ordnade vi med middagen. Det blev kycklingsallad och currysås som vi avnjöt innan pappa åkte.

Ikväll har mamma och jag fortsatt med vårt pyssel och är äntligen färdiga. Imorgon ska våra fina kransar säljas på julmarknaden och det ska bli så spännande! Hoppas dom går åt så vi kan pyssla ännu mer, det är ju så roligt! Jag provade på att skriva “God Jul” med tvinnad ståltråd och därefter klädde den med buxbom, riktigt nöjd faktiskt med nästa gång ska jag göra den lite större. Och i större upplaga förstås, man vet ju aldrig, kanske blir dom lite poppis imorgon? Får hoppas i alla fall!

Liam sover sen en halvtimme tillbaka. Han var ganska så trött eftersom han knappt sovit middag idag, det har ju varit fullt upp hela tiden. Så efter tandborstning, pekboksstund och pyjamaspåklädning var det marsch i säng och han somnade sött!

IMG_7672IMG_7660IMG_7654

4 kommentarer:

Evelina Patron sa...

GULLUNGE!!!!!! <3

Carolina sa...

Så spännande det låter, kan du inte lägga upp bild på kransarna? kramar

En pojkmammas vardag ♥ sa...

Sötaste gottegrisen! Edvin är likadan...i alla fall när det gäller kakor och bullar. När det gäller godis är han superkräsen ;)

Svar: Vi har planerat att flytta in till sommaren/hösten nästa år :)
Kramar

Miss M sa...

Måste fråga; minns ett inlägg du hade för ett tag sen med Liam i en urhärlig Tischa, en svart med rött tryck där det stod; min mamma är..... någonting! Vill så gärna beställa denna till min lilla "Groda", vet du vart den finns?

Kram Malin

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam