torsdag 2 december 2010

Kladdpelle ikväll? Icke!

 IMG_7279Mammas ruffsiga gullunge borstar bissingarna innan kvällens nattning!

Liam var så söt tidigare ikväll. Eller ja, precis i början tyckte jag ju han var lite “jobbig”. Jag stod i köket och pratade med Eve när han kom in och började gnälla på sitt jag-vill-ha-uppmärksamhet-sätt. Jag skalade en clementin och gav honom en tallrik med små klyftor som han kunde underhålla sig med under tiden. Han blev nöjd. I alla fall för en kort stund. Sen kände jag att det var någon som stod och ryckte mig i benet igen, en liten gnällspik. Jag blev först lite småirriterad innan jag upptäckte vad det var han ville. Där stod han med sina glansiga rådjursögon och räckte fram en haklapp som han fiskat ner från diskstället. Min lille son ville alltså att jag skulle sätta på honom haklappen så att han inte skulle kladda ner sitt vita linne med clementinsaft. Hur gulligt är inte det? Har inte kunnat sluta tänka på det sedan dess, tyckte det var så konstigt att han tänker så. För annars är han ju en riktig kladdpelle när det kommer till mat och dryck!

1 kommentarer:

Life Of An Angel sa...

Duktig han är!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam