onsdag 1 december 2010

Tidig julklapp från Nalleriet

IMG_7215Liam och hans nya fluffiga kompis Dixon!

Jag var och hämtade ett paket idag som legat i grannkommunen sedan i fredags. Skulle ju hämtat det tidigare men helgen har varit fullproppad och i veckorna har Simon bilen. Så Liams mormor var snäll och skjutsade mig till Lenhovda idag.

I paketet låg det en jättesöt nalle till Liam! Han heter Dixon och kommer från Nalleriet som säljer massor av gosedjur i alla former, färger och storlekar. Han var ju lite frusen den stackaren, kan ju inte vara kul att ligga i ett paket så länge, men Liam har gosat med honom under kvällen och värmt upp honom ordentligt! Han fick till och med sova jämte honom i natt!

Tusen tack till Nicklas och Josefine på Nalleriet för den fina julklappen!

Vill du också få en söt Dixon? Håll då ögonen på glänt! Kanske gömmer det sig någon bakom en lucka i julkalendern?

4 kommentarer:

Sara sa...

Vilken söt, jag ska verkligen hålla utkik =)

Tina sa...

Sv: Visst var dom men jag tror på årets faktiskt, den verkar lite halv kul :)

Jag har en kombinerad video/dvd så kan fortfarande kolla på video, man samlade ju på sej både det ena o det andra genom årena :)

Ella sa...

du har något att hämta i min blogg... =) glömde skriva det till dej igår...

MADELEINE sa...

Åh vad juligt och mysigt det var här :-D
Mina gardiner kommer från ett ställe som heter Brisak, finns ute på Värmdö här i Sthlm :-( Har tyvärr inte sett dom någon annanstans! Kanske kan hitta tyg att köpa istället och sy själv? ;-) KRAM

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam