onsdag 8 december 2010

En värmande vinst!

Idag låg det inte bara ett paket i brevlådan utan tre stycken. Det första har jag ju visat men i det andra fanns den fina vinsten jag vann i Carolinas Julkalender förra veckan! Fick välja ett valfritt värmedjur hos Ljuskraft. Det var inte det lättaste (dom har galet många varianter) men eftersom vi precis blivit tigerfaddrar hos WWF (sambons favoritdjur) så fick en ursöt tiger flytta hem till oss! Han är så ullig och gullig och det ska bli kul att testa honom i micron. Funderar faktiskt på om lilla “Tigger” ska få sova jämte mig i natt för jag har visst dragit på mig en dum förkylning, så kan han värma mig frisk!

IMG_7633IMG_7625IMG_7632

3 kommentarer:

En pojkmammas vardag ♥ sa...

Vilken fin tiger! Längtar tills apan jag beställt till tore kommer :)
Och lite nyfiken är jag på vad som fanns i tredje paketet ;)
KRAM!

Carolina sa...

Vad roligt att se att tigern har kommit "hem", hoppas ni får mycket glädje utav honom. :-) Kram!

Amanda sa...

Vad mysig den verkar. kanske skulle fundera på att klicka hem en sån. Jag har ju tittat på liknande förut och tänkt att en sån där borde vi ha här hemma så mycket som vi är sjuka. Får göra slag i saken helt enkelt.

Fick den sova hos dig sen?? :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam