onsdag 15 december 2010

Provjobb

IMG_7994Liam vilar lite i soffan efter dagis!

Den här dagen har flugit iväg! Hela förmiddagen passade jag på att provjobba lite som säljare för Barnshopping.se. Kan inte påstå att det gick super men jag lär mig väl så småningom och det blir nog roligare och roligare ju bättre det går! Ska försöka hinna lite imorgon också. Simon är ju hemma på förmiddagarna så han kan ta Liam. Det var ju hans sista dagisdag idag för denna veckan och det är inte helt lätt att prata med kunder när man har en liten busunge runt benen!

Liam ligger nu och tittar på tv. Han var ganska förbannad efter dagis, ingenting som dög. Men efter lite frukt blev han from som ett lamm och på bättre humör! Ska skutta ner till honom i soffan och mysa lite innan det är dags att laga middag!

4 kommentarer:

anna sa...

Hej, kikar in här. Jätte fin blogg=)

Therese sa...

Grattis till nya jobbet :) Det brukar vara kämpig första tiden på nytt jobb, hoppas det känns lättare imorgon :)

alexandra mamma till tove sa...

kul att du provjobbar på barnshopping.se jag tror att det kommer att gå gallant.. you go girl.. :)

Maria sa...

sv; Tack så jätte mycket ;)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam