lördag 18 december 2010

Julejulejulegran

Efter en dag med shopping i Växjö var det riktigt skönt att komma hem i eftermiddags. Inte för att jag tog det lugnt, hann faktiskt jobba undan en del innan det var dags att slå in alla julklappar. Hittade ju inte allt jag skulle ha men får helt enkelt ta det på hemmaplan istället. Vägrar åka in bland julstressen i stan igen, det överlämnar jag hellre till andra stackare!

Simon lagade jättesmarrig middag ikväll, hans goda köttfärspaj och en stor sallad till. Efter middag, soffmys, kvällsmat och nattning satte gubben och jag igång med pyntningen av julgranen! Hittade ju en kungsgran i stan som fick följa med hem och nu står den där i trånga hörnet och lyser upp vardagsrummet. Nu är det jul. På riktigt!

IMG_8080IMG_8074IMG_8078

6 kommentarer:

Mrsfunky sa...

Vilken fin gran! =)
Ja när granen är på plats är det jul på riktigt!

Sara Thaison sa...

Vilken fin julgran. Riktig julstämning!

Therese sa...

Vad fint ni har det :)

Sandra Mårtensson sa...

Gud, vad härligt! Vill också ha gran. Men jag tror vi hoppar det i år. Min 11 månaders son är i farten hela tiden, och frågan är om granen får stå i fred!

Life Of An Angel sa...

Mysigt!

Nina sa...

ååå vilken mysig gran. ja måste fixa min i veckan! så najs å få pynta! :D

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam