fredag 1 oktober 2010

Busigt värre…

Nya kollektionen: "Du är bäst när du är dig själv!" Busiga barn är ett märke som erbjuder söta och färgglada kläder för barn i storlekarna 60 upp till 120! I sortimentet finner ni söta byxor, t-shirts, tröjor och swettisjackor! Dom har också en stor REA igång på den tidigare kollektionen, alla plagg under 50 kr!

Alla mina läsare får även en rabattkod på 15% på hela sortimentet! Ange koden Agnes för att ta del av erbjudandet som gäller till midnatt!

Om cirkus en timme avslutas min tävling i samarbete med Busiga Barn! I potten finns ett valfritt plagg till en lycklig vinnare! Det är också ovanligt lågt deltagarantal så chansen att vinna är väldigt stor! In och delta!

1 kommentarer:

Carola sa...

Jättefina kläder, har lagt en beställning! Tack för tipset! :-D

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam