söndag 3 oktober 2010

Vår dag hittills

Idag har det inte blivit många knop gjorda. Medans pappa Simon fick sova vidare steg Liam och jag upp vid tio. Kan det ha varit havsluften igår som fick oss att sova så gott och länge? Härligt var det i alla fall!

Morgonen susade förbi en jädra fart. Vi åt långfrukost tills Simon steg upp, han ska börja på nattskiftet ikväll så han behövde sova för att orka med. Vi hann inte umgås så mycket förrän Nicke dök upp och gubbarna begav sig till orten-jag-inte-minns-namnet-på för att titta på fotbollsmatch.

Liams morbror kom “hem” idag också. Han bor hos oss söndag till tisdag och övriga dagarna i stan där han jobbar. Kul att han kom så Liam och jag fick lite sällskap nu när Simon är iväg hela kvällen. Eller ja, sällskap och sällskap… han tittade in, kastade sina väskor med smutstvätt i hallen och pinnade sedan bort till Kosta Outlet för att träffa kompisar. Tack, lillebror.

Liam och jag gick istället in en sväng till mamma och hälsade på. Hos henne är det Liams favoritsysselsättningar som gäller; lyssna på dunka-dunka och mumsa på något gott. Brukar oftast bli både en och två pepparkakor men idag smaskade han istället på russin – hans nya favoritgodis!

Det blev sedan en tur till lekparken på hyttgården där morbror Adde mötte upp oss. Liam skrattade gott åt att både gunga, klättra och åka rutschkana! Stannade dock inte så länge eftersom det var kallt som attan, blåsten bet i kinderna ordentligt!

IMG_3776IMG_3739IMG_3792IMG_3799IMG_3734IMG_3778

6 kommentarer:

Mamma Mia sa...

Jackan är så jättefin jag har kollat på hemsidan...du har inga procent till oss läsare?
Ps vilken storlek har Liam..eller är storlekarna normala..jag funderar på att skicka efter till våran lilla älskling..kramiz Maria

Agnes sa...

Mamma Mia:
Jag har tyvärr ingen procent. Kanske lika bra det annars skulle jag shoppat var och varannan dag :)
Liam har strl 86 i vanliga fall så vi tog strl 92 i jackan och thermobyxorna så att han ska kunna ha kläder under. Han ska ju också kunna använda det i sex månader framöver, det är ju kallt ända in i mars :) Den är lite stor men bättre det än att den är för liten :)
Kram Agnes

Britta sa...

Åh vilka härliga bilder!

Annika - familjebloggen med tävlingar!! sa...

Denna jacka alltså... jag blev helt förälskad! För det första är Liam en riktig sötnos, så han fick ju jackan att framhävas ordentligt också! :-) Men sen sprang jag in i webshopen å upptäcker att dom inte säljer den där utan endast i den fysiska butiken :(

Förresten:
Du har fått en Award av mig :)

Kram Annika

Malin sa...

Jag såg jackan och sprang dit och beställde den! :)))
De borde ha fler riktiga bilder på sin hemsida, ist för bara ritade bilder!!! :)
Ritade bilderna ger def inte plaggen rättvisa!:)
Är första gången jag är här, rolig blogg! Lägger den i favoriter!:)
Mvh Malin

-fam bus- sa...

Vilken cool jacka! Snacka om fina färger :)
Kram kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam