måndag 18 oktober 2010

En tur till Lajsbo

IMG_4928 Liam i morse – redo för en ny spännande vecka på dagis!

Idag har det inte blivit mycket gjort. Jag hade planerat att ägna hela förmiddagen åt ivrigt jobbsökande men istället fick jag vara en snäll storasyster och skjutsa Adde till Lessebo efter dagislämningen. Han skulle till arbetsförmedlingen och därefter mötte vi upp vår mormor som var på Vårdcentralen. Hon blev så glad, lilla mormor, att hon fick sällskap i kön på Apoteket. Så glad att hon bjöd oss på lunch på Peppe’s Konditori där vi hade jättetrevligt!

Har alldeles nyssens kommit hem igen efter det oväntade äventyret och strax ska Diesel och jag till dagis! Gullebullen ska äntligen hämtas!

2 kommentarer:

Linda sa...

hihi, vad sött =) alltså sällskapa i kön på apoteket =) härligt att bli bjuden på lunch för det =) lycka till med jobbsökanet

Evelina Patron sa...

Söta Söta Liam !!! Vilken go unge.

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam