lördag 30 oktober 2010

Fredagsmyset

IMG_5453Tacos är ju ett måste när det är fredag!

Det är ovant att ha Simon hemma en fredag. Han jobbar ju alltid annars och Liam och jag får reda oss själv bäst vi kan. Men eftersom han varit och är sjuk så fick vi ha honom hemma denna kväll! Vi har fredagsmyst för fulla muggar; ätit tacos, tittat på Idol och busat med vår lille fisunge. Ja, och så har jag bakat lite också. Jag skulle nog aldrig testat kladdkakemuffinsen förra veckan för nu får jag baka såna hela tiden. Simon är galen i dom. Men denna gång var jag smart nog att göra en dubbel sats, så klarar han sig ett tag! Hyrde också en film via Telia-boxern som Tobbe tipsade om, Law Abiding Citizen med hetingen Gerard Butler. Spännande som attan men ganska sjuk egentligen. Tryckte kudden för ansiktet mer än en gång!

Klockan börjar bli mycket och fredagskvällen är till ända. Jag ska nu bege mig upp till sovrummet, läsa lite i min nya bok och sen sova sött! Imorgon är en ny dag!

1 kommentarer:

tarja sa...

SV: Vi bor ca 45 minuter från Ullared, så det händer att man åker dit mer än vad man behöver ;)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam