söndag 24 oktober 2010

Sjukstuga

IMG_5193 Liam försöker sig på lite lek efter badet!

Jag trodde att Liam var på bättringsvägen men mellan varven dyker den jobbiga hostan upp, snoret antingen rinner eller täpper till och han är trött. Vi tog en dusch ihop och som vanligt gick det inget vidare. Min lille badkruka skrek bara han fick syn på slangen och han ville inte stanna en minut till. Efteråt busade vi lite på hans rum och han var på toppenhumör. En stund. Sen sprutade både tårar och snor. Lille fisen fick lägga sig och sova middag, han var verkligen jättetrött även om vi tagit sovmorgon idag. Så nu sover han sött och förhoppningsvis blir han piggare till kvällen!

Sambon jobbar ju natt i veckorna så han är uppe på nätterna och sover länge även om det är helg, för att inte ställa om sig. Så efter att jag nattat Liam fick jag syn på en ynklig karl i sängen. Han kunde knappt prata och hade ont i halsen. Så jag har två sjuklingar att ta hand om idag. Jag har laddat upp med Strepsils, Alvedon och kuckelimuckmedicin (varm mjölk med Kanolds Halstabletter som han är bortskämd med när han är sjuk) på hans nattduksbord. Får hoppas han också blir piggare efter lite vila! Och så hoppas jag givetvis att jag slipper bli smittad…

2 kommentarer:

-fam bus- sa...

Stackarn! Vilken fin tapet o dekoration han har i sitt rum... :)
Himla mysigt!

Jaaa, snart är svante storebror! Himla spännande o se hur de går med allt!

kram kram

Lina sa...

Halkade nyss in här - vilken fin blogg du har! :) Hur gammal är ditt lilla busfrö? :) Ha en skön dag!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam