måndag 25 oktober 2010

Måndagen hittills

IMG_5227 Eves gullungar, Nikita och Nemo!

Liamfisen fick stanna hemma från dagis idag, han hostar och rosslar fortfarande och har lite svårt att sova på grund av det. Vet ännu inte om han ska dit imorgon, vi får se hur det tar sig!

Idag gav sambon mig en (på tok för lång) sovmorgon, men härligt var det! Kan vara kul för Simon att umgås lite själv med Liam då det annars är jag som tar honom om morgnarna när han jobbar natt. Dom verkar ha haft en mysig morgon tillsammans i alla fall. Hostat i kapp, hihi.
På sena förmiddagen åkte jag en sväng till Eve och hennes gullungar. Hann prata en hel del på de korta två timmarna. Alltid lika kul att ses och prata av sig!

Jag och lillebror är nu precis hemkomna från Lessebo. Har handlat en massa nödvändigt och irrat runt i hela byn efter både det ena och det andra. Lönedag är inte helt fel men handla är ju så tråkigt. Men vi fick tag på allt, efter många om och men, och nu ska jag ställa mig och laga middag! Lillebror har tjuvstartat (hungrig?) men måste ju hålla lite koll på mästerkocken, han är lite ivrig med kryddskåpet nämligen. Men det ska nog bli smarrigt; kokt torskfilé och potatis med dillsås och rivna morötter!

1 kommentarer:

Linda sa...

jobbigt med hostan =/ hoppas den snart är bättre

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam