lördag 16 oktober 2010

Födelsedagsfirande i Nybro

IMG_4833Liam busar hos farmor!

Det har varit en lååång dag idag och vi är precis hemkomna från shopping och födelsedagsfirande. Först ut på dagordningen var ett besök på Ikea och CityGross i Kalmar och därefter Tre Kronor i Nybro. Liams farmor fyller år i morgon och eftersom vi ska på dop då fick vi fira lite idag istället. Svärmor bjöd på god middag och därefter fikade vi hemma hos henne. Liam hade väldigt roligt hos farmor, hon har ju en stor leklåda som bjuder på en massa kul; pussel, småbilar, böcker, studsbollar (nya favvisleksaken?) och en massa annat skoj.
Vad fick svärmor i födelsedagspresent då? Det blev en efterlängtad sjal som hon spanat på länge men tyckt var för dyr, gissa om hon blev glad? Sen fick hon även två stycken glastomtar av Kjell Engman som hon också velat ha. Jag tror hon var jättenöjd med presenterna, med andra ord!

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam