onsdag 6 oktober 2010

Tjejfrukost

IMG_8739Fina flickorna Leah och Nikita!

Precis hemkommen från Nadde och hennes lilla Leah där även Eve och Nikita var och hälsade på. Vi har ätit frukost och kalasat på mina kanelbullar sen klockan kvart över nio. Mycket mammasnack hanns med på de timmarna!

Strax ska jag och Diesel rulla upp till dagis och hämta hem Liam. Hoppas han är på glatt humör idag! Vid lämningen i morse var han ganska förbannad på mig nämligen. En liten tjej, som går på hans avdelning, och hennes mormor kom dit samtidigt som oss och efter sig hade dom en katt. Liam älskar katter, så fort han får se en så utbrister han glädjestrålande; “Titta! Titta! Kisse! Kisse!” Med andra ord blev det ett jäkla hallå när han inte fick jaga den nere på gatan. Ja, usch vad dum jag är då. Men när vi väl kommit in på dagis fick han se alla djurbilder på väggen, blev genast mycket gladare och vinkade glatt när jag gick!

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam