onsdag 27 oktober 2010

Host, host, host…

IMG_5357 Liam tätt omringad av bästa kompisarna, gosedjur och åter gosedjur…

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Här hemma händer det inte ett skit faktiskt. Jag går mest runt och är rastlös medans mina pojkar hostar och snorar i kapp. Hela veckan har gått på tomgång och det finns inte så mycket man kan hitta på. Längtar tills dom är friska igen så man åtminstone kan gå till lekparken eller åka en sväng.

Pratade med vårdcentralen igen tidigare idag och dom ville avvakta ännu en natt. Herregud vad less jag blir. Liam hostar nätterna igenom och vaknar gång på gång. Han kan väl i alla fall få komma dit och få en riktig hostmedicin? Ja, jag blev faktiskt sur på tanten som satt i andra änden av luren. Men hon ville att jag skulle återkomma tidigt imorgon om det inte blivit bättre så skulle vi få en tid. Tackar, tackar som trugar!

3 kommentarer:

Amanda sa...

Här hemma är det också snor och host-kalas. :P
Jag fick dock svaret att man inte brukar ge hostmedicin till små barn därför att dom verkligen behöver hosta bort det som sitter. Annars blir det lätt kvar skit i luftvägarna och kan då leda till lunginflammation. Vet inte om det bara är vår skruttis dom tänker detta om men kan ju vara en orsak till att dom drar ut på det...
Hoppas ni mår bättre snart iaf.
Kram

Nina sa...

usch stackarn.. är så jäkla mkt som går nu. Theo hostar han med =( dock ingen feber lr så.. än.. peppar peppar! hoppas man slipper den iaf!

*krya på dig skrutten*

Life Of An Angel sa...

Hej

Vill börja med att säga att du verkar ha en väldigt trevlig blogg (har inte hunnit läsa så många inlägg än :-)) Tänkte bara fråga vart Liams pyjamas kommer ifrån?

Kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam