torsdag 14 oktober 2010

En snabbis i lekparken

Efter sovmorgon, långfrukost och en massa bus gick jag, mamma, Liam och Diesel en promenad. Vi har jättefint väder och solen tittar fram lite här och var, så då får man passa på. Vi stannade till i lekparken på hyttgården också, Liam hade hur kul som helst! Men, man ska ju gå när det är som roligast. Och det fick jag banne mig göra också. Klockan var ett när det slog mig att jag hade en tid på arbetsförmedlingen om en halvtimme. Shitpisspäronpung. Mamma fick ta Liam medans jag stressade hem, kastade in hunden i huset, slängde mig i bilen och så plattan i mattan. Hur fasen kunde jag glömma det? Tur i alla fall att jag kom på det i tid! Och att det oftast inte finns några poliser mellan Kosta och Lessebo, givetvis.

IMG_4564IMG_4586IMG_4583IMG_4598

1 kommentarer:

Anonym sa...

VIlken tur att du kom på det i tid då!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam