tisdag 5 oktober 2010

Jag måste ju visa…

…vad jag fick av mamma igårkväll. Hon är ju ganska pysslig denna människan, speciellt sedan hon fick sin nya lägenhet där allt går i vitt och shabby chic. Att förnya möbler och skapa egna inredningsdetaljer är en av hennes stora passioner. Går inte en dag förrän hon har ett nytt projekt att sätta tänderna i!

Jag gav henne en bok i inflyttningspresent, Inred och dekorera ljust och lantligt, där hon har hittat inspiration och fått nya ideér! Nu senast har det varit hemmagjorda ljusstakar på pysselschemat och i gårkväll, som sagt, kom hon in med tre stycken jättefina ljusstakar! Dom var i trä och i tre olika höjder med bakformar som ljushållare. Visst är det smart? Hon hade målat dom  i vitt och sedan skrivit texterna Amor Vincit Omnia, Carpe Diem och Amor Fait i svart på dom.

Visst är dom superfina?!

IMG_3987IMG_3981IMG_3995

7 kommentarer:

lindet sa...

superfina!!
du har en kreativ mamma du

Johanna HK sa...

nemen gud så fina! din mor och min styvmor kanske skulle starta ett eget företag tillsammans. min charlotta är ju också väldigt pysslig och duktig på det hon gör :)

Emma Johansson sa...

Jättefina var dom! Duktig din mamma är :)
Kram

Linda sa...

jättefina!

Cicci sa...

Så duktig hon är, mor din. :) Min har börjat på möbelomklädningskurs, hon.

Själv är jag sååååååå avundsjuk på alla som är så där pyssliga. jag får världens bästa bild i huvudet, men det blir aldrig bra i praktiken.. Jag vill lära mig sy, men lär aldrig ta tag i det. :(

Elisabeth sa...

Jättefina, vad kul att ha något som ingen annan har.

bakformen sa...

Hejsan, ja dom ser verkligen trevliga ut.

/ Pia

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam