fredag 15 oktober 2010

Recension: Stapelbar leksak från Fisher Price

Förra veckan fick Liam och jag hem ett paket från PresentOnline som driver butikerna Doppresent, LeksakerOnline och Sagoborgen. I paketet fanns en rolig stapelbar leksak från Fisher Price som vi nu har fått testa och leka med! Eller ja, Liam har fått leka med den. Bara jag petade på den blev han förbannad, det var ju faktiskt hans leksak och ingen annans!

Leksaken är utformad i elva färgglada delar, tio stycken “skålar” och en boll med roligt pling-ljud. Skålarna kan man stapla i nummerordning så blir det som ett litet “torn”. Skålarna har en strukturyta som gör att dom är lätta att sätta ihop och man kan bygga och stapla lite som man vill. Man kan till exempel sätta ihop dem så de istället blir bollar barnet kan kasta, rulla och leka med. Det gillade Liam väldigt mycket! Att kunna sätta skålarna i sifferordning, stapla och sätta ihop som bollar är inte bara roligt utan främjar också barnets identifieringsförmåga och kreativitet!

  • Färgglada delar
  • Passar i ålder 0 år och uppåt
  • Bra för barnets fantasi och kreativitet
  • Roligt pling-ljud
  • Lätta att rengöra
  • Prisvärd (endast 97:- hos LeksakerOnline och Sagoborgen)

 IMG_4417IMG_4623IMG_4454

4 kommentarer:

Elisabeth sa...

Den såg lite rolig ut, den ska jag sätta upp på Emelia´s önskelista i bloggen. Lägger nog in en länk till din recension om det är ok?

Cicci sa...

En sån fick vi i doppresent. :) Wille älskar den. Mest den gula lilla bollen såklart. De va den som lärde honom ta sig framåt.

sara - mamma till wilda sa...

Tack för tipset. Borde man kanske köpa =)

-fam bus- sa...

Skoj! Riktigt bra att man kan öra små bollar med den oxå, o inte "bara" stapla :)

hehehe skulle jag bli en känd barnkläderdesigner så kommer jag inte glömma bort dej. Då hade du och Liam, och bloggen blivit sponsrade med massa kläder :) Hihi

kram kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam