onsdag 20 oktober 2010

Tingeling

IMG_4969 Liam myser framför sin nya film!

Jag fick en trevlig kommentar igår från Bokhunger, hon skrev att jag vunnit hennes tävling och vinsten var dvd:n Tingeling och Älvornas Hemlighet. Jag blev jätteglad! Jag är uppvuxen med Walt Disneys filmer och har nog sett varenda klassiker. Hoppas bara att Liam kommer gilla dem lika mycket som jag. Han är ju på god väg då han älskar Nalle Puh och de andra vännerna på Playhouse Disney redan! Serierna ligger närmare hans ålder så vi tänkte att han kanske var lite för liten för Tingeling-filmen. Men efter middagen satte vi på den och han la sig direkt på golvet med snuttisar och kudde i högsta hugg!

5 kommentarer:

Swegooner sa...

Vilket fotbollslag håller din sambo på?
Om han håller på Liverpool ber jag om ursäkt för att jag ens tog upp ämnet, annars leder jag honom gärna till Sveriges hetaste Arsenalblogg:
http://swegooner.se

sara - mamma till wilda sa...

hahaha Fan vilken härlig bild!

Tarja sa...

Hihi, den filmen kikade min dotter på häromdagen.
Disney klassiker är ett måste här hemma... fungerar JÄMT!

-fam bus- sa...

Hihi så sött! Vad kul och lite skönt kan jag tänka mej att han gillar film. Svante sitter inte still o tittar, han gillar bara reklamer och program med hundrar i :)

kram kram

Isabel sa...

Aaw, det där ser ju riktigt mysigt ut! Nästan så man vill lägga sig bredvid och titta med :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam